Brocantemarkt

Wat een fantastisch evenement………………

Vive la France Hummelo we waren erbij en wat een feest was het, ondanks de hitte heel veel bezoekers mogen ontvangen aan de kraam. leuke gesprekken gehad, gezichten leren kennen achter de Instagram en Facebook accounts.  Mooie brocante items hebben een nieuw thuis gekregen.

Kortom het was heel bijzonder.  Helaas het is voorbij maar we kunnen terug kijken op een heel geslaagd weekend.

Twee dagen stond Hummelo in het teken van brocante, cultuur, streekproducten en rond de Dorpskerk was een kunstmarkt. Franse muziek, Franse sfeer, Franse brocante en zelfs Franse temperatuur.

Franser dan dit wordt het niet in Nederland.

Mocht je dit jaar om wat voor reden niet geweest zijn….. probeer er volgend jaar bij te zijn. dit is de  ‘Place to be’ voor iedere brocante liefhebber.

Vandaag gaan we weer over tot de orde van alledag, pakken we de auto uit. ruimen de boel weer op en ga ik mijn best doen om deze week nog een aantal items online te zetten. Hou de website in de gaten.

Aankomend weekend staat een inkoopweekend gepland en vertrekken we vrijdag richting Frankrijk en proberen we een aantal markten te bezoeken. Hopelijk vinden we weer veel mooie brocante.

Volgende week komen er zeker weer nieuwe items online.

Website : Het Franse huis Antiek en Brocante

Groetjes Hetty

Het Franse huis

 

Geef een reactie