Brocantemarkt

Hemels Brocante markt Wenum Wiesel

Op Donderdag 18 mei 2023 aanstaande staan we met onze kraam op Hemels Brocante markt in Wenum Wiesel.

De Wenumse Watermolen is op deze dag opnieuw het podium voor een bijzondere brocante markt Hemels Brocante. We hebben er weer extra veel zin in om een mooie kraam in te richten. Deze brocante fair is echt een dagje uit, er zijn veel standhouders uit heel Nederland, voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en een kijkje nemen in de oude watermolen behoord ook tot de mogelijkheid.

De markt vindt plaats van 9:30 uur tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 4.00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis.
TIP! Neem contant geld mee want pinnen is niet altijd mogelijk.

De prachtige ligging van de Wenumse Watermolen is karakteristiek en landschappelijk (ten noorden van Apeldoorn). In Wenum Wiesel woonden vroeger de werknemers van het nabijgelegen Paleis het Loo. Wiesel grenst namelijk aan de kroondomeinen. In 2001 is Wiesel aangewezen als beschermd dorpsgezicht
Oorspronkelijk was de Wenumse Watermolen een kopermolen, nu een koren en zaagmolen. Dit is een mooie prachtige locatie met een lange geschiedenis waarvoor zeer geschikt voor een brocante markt.

Tijdens de Hemels Brocante Markt is de Wenumse Watermolen open en kunt u deze bezichtigen. Ook zal de molen enkele malen draaien.

We zouden het leuk vinden om u te treffen tijdens deze fair. natuurlijk kunt u ook bestelde artikelen ophalen bij onze kraam. We nemen het graag voor u mee.

Graag tot dan.

Hemelse brocante fair Wenumse watermolen, Oude Zwolseweg 160  Wenum-Wiesel