Website informatie

Haal de Herfst in huis

Haal de herfst in huis. Het weer wordt onstuimiger, de temperatuur daalt en dagen worden korter; de herfst is weer begonnen. Niets is fijner dan in de herfst een mooie lange wandeling te maken in het bos en thuis te komen in een gezellig huis met een lekker kopje thee. Mis jij die gezelligheid nog in huis, of vind je het leuk om je interieur aan te passen naar het seizoen? In dit blog geef ik je tips hoe jij jouw huis gezelliger kan maken.

Hoe maak jij jouw huis gezellig?

– Gebruik warme kleuren. Hierbij kun je denken aan kleuren als oranje, bruin, donker groen of donker blauw. Hiervoor hoef je niet de hele woonkamer op zijn kop te zetten, maar door middel van enkele simpele brocante accessoires kun jij jouw huis al een stuk gezelliger maken. Bijvoorbeeld met deze twee Franse gietijzeren vazen of een mooie Oude Franse confitpot met een bos herfsttakken met bessen kan al het verschil maken.

– Speel met verschillende vormen in het huis. Dit is een van de belangrijkste tips om jouw woonkamer optisch groter te laten lijken. Wanneer er alleen rechthoekige vormen gebruikt worden, lijkt jouw huis niet alleen kleiner, maar is het ook moeilijker om een gezellige sfeer te creëren. Om de verschillende vormen en hoogte verschillen in jouw kamer te creëren, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om brocante items toe te voegen bijvoorbeeld een Oude tilt top tafel in de kamer neer te zetten.

– Kies ervoor om persoonlijke spullen zichtbaar te maken. Het openbaar stellen van jouw persoonlijke spullen is lastig. Het liefst houd je deze voor jezelf of berg deze op in een kast. Echter voor wie meer sfeer wilt in het huis, kan zijn persoonlijke spullen beter uit de kast halen, en een mooi plekje geven in de kamer. Deze spullen hebben namelijk een verhaal en vertellen wie jij bent. Dit leidt automatisch tot een stukje sfeer.

Haal de herfst in huis…!!

Is jouw huis al helemaal klaar voor de herfst?

Geef een reactie