Website informatie

Blue Monday


Vandaag is het BLUE MONDAY

Volgens wetenschappers de meest deprimerende dag van het jaar.

De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen.
Goede voornemens zijn mislukt en de zomer is nog ver. Ook zijn de dagen donker, het weer slecht en voor veel mensen is de maandag ook nog eens de eerste dag van de werkweek

En Corona maakt het er allemaal nog niet makkelijkere op.

Ik vrees dat ik er net zo klaar mee ben als velen van u, hoe fijn zou het zijn om weer gewoon je gang te kunnen gaan.
Dat de maatregelen niet bestonden en dat een reisje naar het buitenland zo geboekt was.
Helaas de werkelijkheid is anders en als de avondklok een feit gaat worden, worden we juist nog meer beperkt in ons doen en laten.

En natuurlijk zijn we er allemaal over eens dat het virus de kop moet worden ingedrukt, maar Pffffff.. ik spreek voor mezelf maar, ik snak zo terug naar normaal.
Geen keus, dus we maken er het beste maar van.

Inmiddels heb ik alle kasten opgeruimd, overbodige kleding op Marktplaats gezet en zijn we al een keertje extra naar de vuilstort gereden.
Voor velen vast herkenbaar.

Online is er gelukkig nog het één en ander te bestellen en kunnen we de plaatselijke ondernemers nog steunen door verf bij ze te bestellen.
En zo kan er toch een wandje geschilderd worden.

Je omgeving heeft ontzettend veel invloed op hoe je je voelt. Vandaag kan dus de ideale dag zijn om eens goed naar je omgeving te kijken. Ruim lekker op en zet wat gezellig planten neer en maak ruimte voor foto’s van mensen die je dierbaar zijn. Maak een plek waar je graag bent en waar dingen staan waar je happy van wordt. De kans is groot dat je humeur dan ook een boost krijgt.

Hou je van brocante, kijk dan op onze website, met brocante maak je een eigen unieke sfeer.

http://Www.het-franse-huis. nl


Een gemakkelijke manier om je humeur een boost te geven, is door in beweging te komen. Niet alleen gezond, maar je kunt je er ook echt snel beter door voelen.
Bovendien kom je zo even uit de sleur, trek lekker je wandelschoenen aan en loop een rondje. Ben je vandaag gewoon aan het werk? Maak dan eens een wandeling tijdens de lunch. Geniet van de buitenlucht en je omgeving, en laat de zorgen van je werk heel even achter je.

Gelukkig is er maar één Blue Monday per jaar is. Na vandaag moet je dus een heel jaar wachten tot deze deprimerende dag weer terugkeert. Met andere woorden, het kan dus alleen maar beter worden.

Kom maar op met dat voorjaar…. !!

Geef een reactie